Kabar

  • CTT EXPO 2023
    Posting wektu: Mar-04-2023

    Kita ngarep-arep bisa ketemu karo sampeyan ing pameran utama peralatan konstruksi CTT Expo 2023!Tanggal: 23 - 26 Mei 2023 Panggonan: MVC "Crucos Expo", Moskow, Rusia Sugeng rawuh ing booth 14-475 нетерпением ждём встречи с вами на Главной выставке ...Waca liyane»

  • Tingkat pertumbuhan penjualan excavator dadi positif
    Wektu kirim: Sep-14-2022

    Tingkat pertumbuhan penjualan excavator dadi positif, utamane excavator cilik.Nanging, sanajan infrastruktur wis pulih lan dodolan bali menyang positif, bisa uga ora ateges titik infleksi pasar excavator China wis katon.Saiki, para ahli ...Waca liyane»

  • Track Shoe Pambuka
    Wektu kirim: Aug-16-2022

    Sepatu trek, salah sawijining bagean undercarriage mesin konstruksi, minangka bagean nyandhang.Utamane digunakake ing excavator, bulldozer, crawler crane.Sepatu trek bisa dipérang dadi jinis baja lan jinis karet.Sepatu trek baja digunakake ing peralatan tonase gedhe.T...Waca liyane»

  • Riwayat Perusahaan
    Wektu kirim: Aug-16-2022

    Minangka salah sawijining pionir ing industri mesin konstruksi, Mesin Yongjin fokus ing manufaktur sepatu trek, roller trek, idler, sprocket lan suku cadang liyane sajrone 36 taun.Ayo ngerteni luwih akeh babagan Sejarah Yongjin.Ing taun 1993, Pak Fu Sunyong tuku mesin bubut lan miwiti ...Waca liyane»